Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
Управління цим веб-сайтом https://sisters.co.ua здійснюється  ТОВ "СІСТЕРС", код ЄДРПОУ 44115966, юридичною особою, яка зареєстрована і діє відповідно до вимог законодавства України.
Політика конфіденційності визначає умови використання покупцями матеріалів і сервісів веб-сайту https://sisters.co.ua та захист їх персональних даних.
У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних встановлено порядок здійснення обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія Адміністраттора з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також, контактна інформація для  Покупця щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення з будь-якими питаннями, які можуть виникнути з практики захисту персональних даних.
Покупець, діючи з метою придбання товару, приймає умови політики конфіденційності.
 
2. ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ
2.1. Для цілей цього Договору нижченаведені терміни та визначення визначають наступне:
Адміністратор – адміністратором веб-сайту інтернет-магазину https://sisters.co.ua є ТОВ "СІСТЕРС".
Продавець – юридична особа або фізична особа-підприємець, яка розміщує в інтернет-магазині інформацію про товари, які реалізує, та послуги, які пропонує. Продавцем може бути як адміністратор, так і будь-яка особа, якій адміністратор надав дозвіл на розміщення відомостей про товари, які реалізуються через інтернет-магазин. Найменування продавця вказується в документах на передачу товару покупцю (накладній, ТТН, в акті приймання-передавання або інших документах, які підтверджують факт передачі товару покупцю/одержувачу товару).
Покупець (користувач) – особа, яка переглядає інформацію на веб-сайті та/або замовляє та/або отримує товари з використанням інструментів інтернет-магазину.
Товар – товари, послуги, роботи, майнові права, інші матеріальні та нематеріальні об'єкти, інформація про які розміщена на веб-сайті.
Замовлення - рішення покупця замовити товар і його доставку, оформлене в інтернет-магазині https://sisters.co.ua/ або доручення на придбання і доставку товарів.
Інтернет магазин (веб-сайт) – сукупність програмних компонентів, системних сценаріїв, логічно та тематично пов’язаних графічних та текстових файлів, об’єднаних в мережі інтернет на веб-сайті за посиланням https://sisters.co.ua.
Аккаунт – обліковий запис Покупця створений в момент авторизації на веб-сайті Інтернет магазину, що дозволяє Адміністратору ідентифікувати (авторизувати) Покупця шляхом використання облікового запису Покупця в соціальних мережах Facebook, Twitter або Google.
Cookies – невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером і зберігається на комп'ютері мобільному телефоні або іншому пристрої, за допомогою якого Покупець відвідує Інтернет магазин, який веб-клієнт або веб-браузер кожен раз пересилає веб-серверу в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного інтернет сайту.
IP-адреса – унікальна мережева адреса вузла в комп'ютерній мережі, побудованої за протоколом IP.



3. ЗАГАЛЬНІ УМОВИ
Сайт є об'єктом авторського права, яке охороняється на території України, відповідно до Закону України "Про авторське право і суміжні права".
Всі авторські майнові права на сайт належать адміністратору. Адміністратор сайту забезпечує достовірність та актуальність інформації, представленої на сайті на дату її опублікування. Адміністратор не бере на себе фінансової та іншої відповідальності за інтерпретацію та результати застосування цієї інформації.
Реєстрація на сайті, підтверджує, що покупець повністю зрозумів зміст умов цієї Угоди, включаючи обмеження відповідальності і прийняв ці умови без будь-яких застережень.
Сайт є платформою для розміщення пропозицій про продаж товарів продавцями.
Продавець може організовувати маркетингові та інші акції з метою популяризації сайту та збільшення попиту на товари. Покупець здійснюючи замовлення товарів на сайті, надає свою згоду на участь в усіх акціях, які на час здійснення замовлення товарів проходять у продавця, якщо умовами акції не передбачено іншого. Покупець зобов’язується детально ознайомитись із усіма умовами акції, які є чинними на час здійснення замовлення. Покупець, який не має бажання брати участь в діючих акціях, має під час здійснення замовлення однозначно зазначити, що не має бажання приймати участь в діючих акціях. Такому Покупцю буде проданий товар без акційних умов.
Оформлюючи Замовлення на веб-сайті, Покупець підтверджує наступне:
Покупець цілком і повністю ознайомлений, і згоден з умовами пропозиції (оферти);
Покупець дає безстроковий дозвіл на збір, обробку та передачу персональних даних. Крім цього, покупець підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлених Законом України "Про захист персональних даних", про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані обробляються, зберігаються та можуть бути передані адміністратором для продавця товару чи транспортним (експедиторським) організаціям з метою реалізації можливості продажу товару, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Покупець також погоджується з тим, що адміністратор має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мета обробки персональних даних. Обсяг прав покупця, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" йому відомий і зрозумілий.
З метою обробки замовлень на придбання товарів адміністратор має право надсилати листи, повідомлення та матеріали на поштову адресу, e-mail Покупця, а також надсилати sms-повідомлення, здійснювати дзвінки на вказаний в номер телефону. Адміністрація має право здійснювати запис телефонних дзвінків із покупцем з метою поліпшення якості обслуговування останнього, на що покупець дає свою беззаперечну згоду.
При використанні Покупцем сервісів Інтернет магазину Адміністратором здійснюється обробка персональних даних, а саме:
- даних, що надаються Покупцем при заповненні реєстраційних форм, оформленні замовлення,  і в процесі користування сервісами Інтернет магазину;
- файли cookie;
- ір-адреси;
- параметри і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).
Адміністратор збирає тільки ті персональні дані, які свідомо і добровільно надані Покупцем як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Інтернет магазину, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.
При відвідуванні Інтернет магазину фіксуються всі входи до системи. Інші відомості по трафіку користувача не обробляються і не зберігаються. Адміністратор обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних.
Адміністратор не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України "Про захист персональних даних").
Адміністратор збирає дані про статистику відвідування Інтернет магазину. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження в Інтернет магазині.
Покупець надає згоду на використання адміністратором технології cookie на веб-сайті. Файли cookie не містять особистої інформації та не можуть жодним чином зчитувати інформацію жорсткого диска покупця. Файли cookie використовують для того, щоб підвищувати якість роботи сайту, зокрема для швидкої ідентифікації покупців, збереження налаштувань, персональних уподобань, відстеження стану сесії роботи з сайтом і характерних для нього тенденцій. Адміністратор також використовує файли cookie в рекламних цілях, зокрема щоб керувати оголошеннями на сайтах у мережі Інтернет. Після вимкнення технології cookie покупцем, Адміністратор не гарантує повної працездатності веб-сайту або деяких його сервісів. Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігатися в комп'ютері, поки Покупець їх не видалить або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie поділяються на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) і сторонні (встановлюються іншими веб-сайтами).
При використанні Покупцем сервісів, на сторінках Інтернет магазину можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що Покупець відвідав ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути: системи банеропоказів (наприклад: DoubleClick for Publishers, Admixer,  AdRiver та ін.); соціальні плагіни мереж (наприклад: Facebook, Twitter, Google+).
Використання зазначених сервісів може бути необхідно для оперативного аналізу відвідувань Інтернет магазину, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності, глибини переглядів, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів Адміністрація не зберігає і не обробляє.
Відповідно, якщо Покупець в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, користувач може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта чи профіля, очистити файли cookie (через свій браузер).

4. ІНШІ ПОЛОЖЕННЯ
Адміністратор має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності без згоди Покупця.
Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на сайті Інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.
Діюча Політика конфіденційності розміщена на сторінці за адресою "https://sisters.co.ua/politika-konfidentsialnosti/".


*УВАГА! Перед переглядом цього сайту уважно прочитайте дані умови. Якщо ви не згодні з цими умовами, не використовуйте цей сайт. Використання даного сайту, зокрема заповнення різних форм, заявок, а також замовлення товарів/послуг з використанням даного сайту, означає згоду з умовами даної Політики конфіденційності.

Sisters