Рятуємо волосся Блонді (частина I)

Хей, гайзззз, мене звати Блонді. 
Я найкрутіша дівчинка, адже у мене ультрамодний блонд, але він чомусь осипається та на вигляд зовсім не сяє. 
Що робити? Допоможи!

Слухай, красуне, ми не просто допоможемо тобі. Ми навчимо тебе доглядати за волоссям правильно. 

 1. Обирай шампуні із м’якими ПАР (вони є у всіх шампунях, де пише «безсульфатний» і з поміткою «для фарбованого волосся»). Також бажано, щоб їх було від 3-ох і більше. Якщо такі шампуні тобі погано вимивають шкіру голови, то обирай «безсульфатні» для жирної шкіри голови. В будь-якому випадку класичні агресивні сульфати тобі заборонені. Детальний список шампунів знайдеш у каруселі. Варіантів насправді безліч.
 
2. Не забувай про пілінг/гомаж/скраб. Якщо ти не захоплюєшся стайлінгом і у тебе нормальна шкіра голови, то ГОШ тобі не потрібен. (Пілінг діксідокс де люкс № 1.3 DSD de Luxe, Очищаюча маска для шкіри голови з морською сіллю RATED GREEN, Лосьйон-підготовлювач ORISING NaturHarmony).

 3. Блонд дуже вибагливий в догляді. Він любить, щоб його «пестили». Тому час від часу змінюй свій догляд.
 
4. Найважче в блонді — це зберегти колір! Якщо ти фанатка шампуню, який без помітки «для фарбованого», то головне римуймо схеми — після фарбування перші 10 миттів повинні бути спеціалізовані, тобто шампунем «for color hair», а далі переходь на свій улюблений.

 5. Чи потрібен тобі кондиціонер? ЗВИЧАЙНО! Назви хоч одну причину коли тобі кондиціонер не потрібен? Кожен раз після миття ти використовуєш кондиціонер /кондиціонуючу маску чи трітмент. Більше того кондиціонер повинен бути поживний та концентрований! Повний список кондиціонерів у каруселі. Варіантів дуже багато.
 
6. Зрозумій істину «освітлене волосся = пошкоджене волосся». Процес освітлення дуже травматичний для абсолютно всіх типів волосся. Руйнуються зв’язки, які практично неможливо відновити. Та й відновити освітлене волосся раз і на завжди НЕМОЖЛИВО. Адже воно підпадає травматизації щоденно (фен або інші термоприлади, тугі резинки, Уф-випромінювання, механічне навколишнє пошкодження, негативний вплив газів та інших викидів, які літають біля нас щодень. Тому якщо у тебе є ілюзія, що твоє пошкоджене волосся врятує «натуральна косметика», «безсиліконові засоби», «природня сушка», то це всього лише ілюзія! Освітлення — це аж ніяк не на висотний процес, це «важка хімія», тому твій догляд повинен бути максимально по-доброму хімічний. Кутикула освітленого волосся дуже пошкоджена і якщо дозволити їй висохнути природно, в процесі випаровування з неї вологи повигинається, як новорічна «йолка» , ой «ялинка». Тому «поліруй» своє волосся брашем! Але про «випрямляч» та інший агресивний термоприлад — забудь!
 
7. Схема виглядає так: шампунь 2 миття- кондиціонер 3 хв- незмивний засіб на вологу довжину, який заповнить пустоти і в процесі сушки не дасть всій волозі покинути волосину та збереже фарбований пігмент - олійка на сухі кінці.

Sisters