Два лідери по відновленню волосся!

Коли вникаєш в суть роботи ампул, починаєш розуміти їх унікальність. Оскількими прихильники грамотного догляду, то варіант "швидкого відновлення" для нас не варіант. Тому раз і на пів року відновити волосся - це ілюзія «відновлення», пошкоджене волосся потрібно відновлювати поступово. До фінішу потрібно бігти розганяючись. Перша ампула - добре, через 2-3 миття знову ампула - ще краще, через 2-3 миття ще одна, потім можна зробити і більші проміжки. А коли вже краще немає куди, то варто перейти на підтримку 1-2 ампули щомісяця. Перевага ампул у тому, що їх можна робити частіше, на відміну від відновлюючих процедур іншого плану (раз в 2 -3 тижні). Звичайно все дуже індивідуально. Але ближче до суті. Розповідаємо про два потужних відновлення, які зібрали багато відгуків на сайті.

Для початку оцінимо склад. Одразу скажемо - ніяких масел та екстрактів, лише сильні хімічні складники, які працюють на відновлення волосся.

1. Інтенсивний відновлюючий комплекс з провітаміном В5 Kaaral Purify Provitamin B5 Restructure

Alcohol Denat., Lauryl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Myristyl Alcohol.... Для чого в ампулах спирти? Або не так: не весь алкоголь - спирт!

Для того, щоб ампула проникла у волосину їй потрібен провідник. Одна із функцій спиртів - збільшення проникності!

Далі, ви не повірите! Спирти зволожують ! 

Лауриловий спирт - пом'якшуючий інгредієнт.

Мірістиловий спирт - кондиціонер для шкіри, зволожуючий засіб, регулятор в'язкості, ПАР, загущувач.

Мало хто знає, але відомі своїми зволожуючими і заспокійливими властивостями пантенол (В5) і гліцерин також є спиртами.

І саме завдяки спритам в цих ампулах пантенол глибоко проникає і відновлює.

Ампула має специфічний аромат, але не стійкий.Засібможна змішувати з маскою, але багато хто відмічає низький ефект в такому випадку. Також ампулу не потрібно закривати кондиціонером, але якщо буде відчуття жорсткості, або для нейтралізації аромату - можна.
 

2. Відновлюючий комплекс для волосся Dikson Ristrutturantе

Теж має ряд спиртів, а також цинк, магній, молочну кислоту. Проникність в такому поєднанні дуже висока!

Alcohol Denat - розчинник та чудовий антисептик;

Lauryl Alcohol - основа, яка за сумісництвом: емульгатор, стабілізатор, пом'якшувальний засіб, регулятор в'язкості, ароматизатор, кондиціонер для шкіри і волосся;

Cetrimonium chloride- змішує забруднення на волоссі і шкірі голови, полегшуючи їх змивання. Він визнаний біологічно активною речовиною, що створює захисну плівку на поверхні волосся, полегшує розчісування мокрого волосся і усуває статику;

Lactic acid (молочна кислота) - нормалізує секрецію, стимулює ріст, покращує структуру волосся;

Zinc Gluconate - у продуктах по догляду за шкірою зазвичай грає роль джерело цинку, але також це дуже гарна профілактика шкірних захворювань, викликаних грибками, бактеріями, вірусами або порушеннями метаболічних процесів;

Magnesium Gluconate - у косметичній продукції, крім джерела магнію для шкіри і регулятора кислотності, також використовується як кондиціонер для шкіри;

Benzyl Salicylate - безбарвна рідина зі слабким квітковим запахом. Основне його застосування - це надання легкого аромату косметиці, але він так само має здатність поглинати ультрафіолет, що і використовується для запобігання псуванню від сонячного світла і як захисний засіб.

Висновок
З розбору інгредієнтів бачимо, що це два «спиртових гіганта», є інгредієнти які повторюються.

Для кого вони? Для пошкодженого фарбованого (для не фарбованого теж, якщо воно «вбите») волосся - крапка. Для любительок органіки - проходимо повз (хоча інколи в мене трапляється error, коли блондинка хоче за волоссям доглядати органікою, але не про це сьогодні).
Kaaral гарно працюють на тонкому волосі, нормальному для підтримки стану. Dikson - спасіння для блондинок. Кожна наша клієнтка з освітленим волоссям спробувала ці ампули.

Важлива порада, яка була на початку: пройти курс 1-2 упаковки, залежно від стану волосся, робити раз в 2-4 миття, можна проміжки збільшувати. Після курсу для підтримки ефекту робити ампулу 1-2 рази в місяць.

Sisters