X

При замовленні ELEMIS на 4400 грн - шопер з бестселерами У ПОДАРУНОК

X

При замовленні ELEMIS на 4400 грн - шопер з бестселерами У ПОДАРУНОК

Два лідери з відновлення волосся!

Коли вдаєшся в суть роботи ампул, починаєш розуміти їх унікальність. Оскільки ми прихильники грамотного догляду, то варіант "швидкого відновлення" для нас не варіант. Тому раз і на пів року відновити волосся - це ілюзія «відновлення», пошкоджене волосся потрібно відновлювати поступово. До фінішу потрібно бігти розганяючись. Перша ампула  добре, через 2-3 миття знову ампула  ще краще, через 2-3 миття ще одна, потім можна зробити і більші проміжки. А коли вже краще немає куди, то варто перейти на підтримку 1-2 ампули щомісяця. Перевага ампул у тому, що їх можна робити частіше, на відміну від відновлюючих процедур іншого плану (раз в 2-3 тижні). Звичайно все дуже індивідуально. Але ближче до суті. Розповідаємо про два потужних відновлення, які зібрали багато відгуків на сайті.

Для початку оцінимо склад. Одразу скажемо  ніяких масел та екстрактів, лише сильні хімічні складники, які працюють на відновлення волосся.

1. Інтенсивний відновлюючий комплекс з провітаміном В5 Kaaral Purify Provitamin B5 Restructure

Alcohol Denat., Lauryl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Myristyl Alcohol... Для чого в ампулах спирти? Або не так: не весь алкоголь  спирт!

Для того, щоб ампула проникла у волосину їй потрібен провідник. Одна із функцій спиртів  збільшення проникності!

Далі, ви не повірите! Спирти зволожують! 

Лауриловий спирт  пом'якшуючий інгредієнт.

Мірістиловий спирт  кондиціонер для шкіри, зволожуючий засіб, регулятор в'язкості, ПАР, загущувач.

Мало хто знає, але відомі своїми зволожуючими та заспокійливими властивостями пантенол (В5) і гліцерин також є спиртами.

І саме завдяки спиртам в цих ампулах пантенол глибоко проникає і відновлює.

Ампула має специфічний аромат, але не стійкий. Засіб можна змішувати з маскою, але багато хто відмічає низький ефект в такому випадку. Також ампулу не потрібно закривати кондиціонером, але якщо буде відчуття жорсткості, або для нейтралізації аромату  можна.

 

2. Відновлюючий комплекс для волосся Dikson Ristrutturantе

Теж має ряд спиртів, а також цинк, магній, молочну кислоту. Проникність в такому поєднанні дуже висока!

Alcohol Denat  розчинник та чудовий антисептик;

Lauryl Alcohol  основа, яка за сумісництвом: емульгатор, стабілізатор, пом'якшувальний засіб, регулятор в'язкості, ароматизатор, кондиціонер для шкіри і волосся;

Cetrimonium chloride  змішує забруднення на волоссі і шкірі голови, полегшуючи їх змивання. Він визнаний біологічно активною речовиною, що створює захисну плівку на поверхні волосся, полегшує розчісування мокрого волосся і усуває статику;

Lactic acid (молочна кислота)  нормалізує секрецію, стимулює ріст, покращує структуру волосся;

Zinc Gluconate  у продуктах по догляду за шкірою зазвичай грає роль джерело цинку, але також це дуже гарна профілактика шкірних захворювань, викликаних грибками, бактеріями, вірусами або порушеннями метаболічних процесів;

Magnesium Gluconate  у косметичній продукції, крім джерела магнію для шкіри і регулятора кислотності, також використовується як кондиціонер для шкіри;

Benzyl Salicylate  безбарвна рідина зі слабким квітковим запахом. Основне його застосування  це надання легкого аромату косметиці, але він так само має здатність поглинати ультрафіолет, що і використовується для запобігання псуванню від сонячного світла і як захисний засіб.

Висновок
З розбору інгредієнтів бачимо, що це два «спиртових гігантів», є інгредієнти які повторюються.

Для кого вони? Для пошкодженого фарбованого (для не фарбованого теж, якщо воно «вбите») волосся  крапка. Для любительок органіки  проходимо повз (хоча інколи в мене трапляється error, коли блондинка хоче за волоссям доглядати органікою, але не про це сьогодні).
Kaaral гарно працюють на тонкому волосі, нормальному для підтримки стану. Dikson  порятунок для блондинок. Кожна наша клієнтка з освітленим волоссям спробувала ці ампули.

Важлива порада, яка була на початку: пройти курс 1-2 упаковки, залежно від стану волосся, робити раз в 2-4 миття, можна проміжки збільшувати. Після курсу для підтримки ефекту робити ампулу 1-2 рази в місяць.

Sisters